İsrail Askerleri, Filistinli Kadına Ateş Açıp Şehit Etti

Terör ve işgal devleti Siyonist İsrail’in dünyayla alay edercesine işlediği kanunsuzluk ve cinayetler dur durak bilmiyor…

Sırf eğlence olsun diye sokağa çıkan herkese ateş eden Siyonist İsrail askerleri Filistinli sivil bir kızı ateş açarak şehit etti. Siyonist askerler cinayetin gerekçesi olarak sivil kızın onlara saldırmak istediğini iddia etti!

Bugün sabah saatlerinde el-Halil şehrinin kuzeyinde Filistinli bir kız Siyonist İsrail rejimi askerleri tarafından silahlı saldırıya uğrayarak şehit oldu.

Gufran Verasene adlı 31 yaşındaki Filistinli kız İsrail askerinin mermilerine hedef olduktan dakikalar sonra hayatını kaybetti.

Siyonist İsrail rejimi askerleri cinayet gerekçesi olarak Filistinli sivil kızın onlara saldırmak istediğini iddia etti! Öte yandan Filistin Kızılay grubu da yaptığı açıklamada Filistinli genç kızın hedef alınmasından sonra İsrail askerlerinin sağlık ekiplerinin müdahalesine 20 dakika boyunca kasıtlı olarak izin vermediğini duyurdu.

Filistinli Gufran Verasene, kasten geciktirilen müdahele nedeniyle birkaç dakika sonra şehadete erdi.

Bu vahşi cinayeti sert bir bildiriyle kınayan Filistinli direniş grupları katil İsrail’den bunun hesabını soracaklarını duyurdular. Yerel kaynaklar, El Halil’de sokağa çıkma yasağına rağmen büyük bir hareketliliğin başladığını bilfiriyor.