SİYONİSTLER 20 Yaşındaki FİLİSTİNLİ Genci ŞEHİT ETTİ

1948’de işgal edilmiş bölgedeki Filistinli halkın Muhammed Taha’nın şehit edilmesine karşı yarın genel greve gideceği ve ardından geniş çaplı yürüyüşler düzenleyeceği bildirildi.

1948’deki işgal edilmiş bölgede Arap Toplumun İşlerini Takip Yüksek Komitesi Arap bölgelerine yönelik polis şiddetinin artırılmasından ve Muhammed Taha isimli gencin şehit edilmesinden işgal hükümetini sorumlu tuttu. Komite yarın Arap bölgelerinde, Muhammed Taha’nın şehit edilmesine karşı genel grev düzenleneceğini bildirdi.

GÖZAT  İŞGALCİLER Geçen Yıl 107 Filistinliyi ŞEHİT ETTİ

Yüksek Komite olayın araştırılmasını ve Kefer Kasım merkez polisinin komiserinin ve aynı şekilde Roni Eş-Şeyh müfettişinin görevden alınmasını istedi.

Yüksek Komite’nin bu konuyla ilgili kararlarını Taha’nın şehit edilmesinden sonra bugün sabah Kefer Kâsım’da düzenlediği toplantıda aldığı ve olaylardan İsrail hükümetini ve özellikle Güvenlik Bakanı Gilad Erdan’ı sorumlu tuttuğu ifade edildi.

GÖZAT  Siyonistlerin Yaraladığı KIZ ÇOCUĞU Şehit Oldu +VİDEO

Yapılan açıklamada Kefer Kasım’da kalabalığa yönelik saldırıya yeşil ışık yakan kişinin ve halka baskı yapılmasından sorumlu olanın tespit edilmesi için gereken soruşturmaların yapılması istendi.

Yüksek Komite işgal rejiminin tutumuna karşı tepki eylemlerinin genel grevden sonra da çeşitli şekillerde devam edeceğini bildirdi.