İslami Cihad’ın BEDİR-3 Füzesi İSRAİL’e Korku Saldı

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin bir komutanı, Siyonist rejimin Filistin direnişi güçleriyle girişeceği bir savaşta beklenmedik ağır bir yenilgi alacağını söyledi.

Cemil Alyan, direniş güçlerinin terör rejimi İsrail’in saldırıları ve yayılmacılığına karşı elindeki askeri gücü en iyi şekilde ve terör rejimi ordusunu pişman edecek şekilde kullanacağını söyledi.

Filistinli İslami Cihad hareketinin sözkonusu  komutanı uluslararası topluma Filistin halkının, özellikle Gazze Şeridi’nin haklarını siyasi ve yasal olarak korumaya çağırdı.

Cemil Alyan, ayrıca terör rejimi İsrail’in her zaman  kendi şom çıkarlarını düşündüğünü belirterek, bu rejimle yapılan anlaşmaların da bir güveninin olmadığını  söyledi.

Bu arada İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri sözcüsü Ebu Hamza da, işgal rejiminin ateşkes anlaşmasına uymaması halinde direnişin gelecek savaşa son savaşın bittiği yerden başlayacağını söyledi.

Ebu Hamza, mücahitlerin darbeleri sayesinde Siyonist düşmanın Filistin halkına ve liderlerine boyun eğmek zorunda kaldığını ifade etti.

Başta Kudüs Müfrezeleri olmak üzere Filistin direnişinin anlaşmanın uygulanmasını beklediğini kaydeden Ebu Hamza, ellerinin tetikte olduğunu belirtti.

Ebu Hamza, direnişin Bedir-3 füzelerini hizmete sokmasının Kudüs Müfrezeleri’nin askeri üretim gücündeki ilerlemeyi gösterdiğini ifade etti.

Ateşkesin yürürlüğe girmesiyle birlikte atılan füzelerin yerine yenilerini koymak için füze üretimine başladıklarını açıklayan Ebu Hamza, son savaşta birçok başarı elde edildiğini kaydetti.