İSLAMİ CİHAD’dan Kudüs FEDA Eylemine Övgü

Filistin İslami Cihad Hareketi; Filistinli bir genç tarafından Siyonistlerin yaşadığı Hahdar ilçesinin yakınlarında şehadet aşkıyla yapılan ve 3 Siyonist askerin ölümüyle sonuçlanan eylemi tebrik etti.

Filistin İslami Cihad Hareketi bilgilendirme ofisi sorumlusu Davud Şehab yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Kudüs Operasyonu Filistin halkının vicdanının bir yansımasıdır ve milli öncelikleri belirlemektedir. Bu operasyon Siyonist Rejim ile ilişkilerini normalleştirmeye çalışan kişilere bir tokat niteliğindedir.

Şehab açıklamalarının devamında bu operasyonun komplolara bir tokat niteliğinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

Kudüs Operasyonu, Kudüs topraklarının her bir karışı için tembellik ve zayıflık gösterme gibi bir lüksün olmadığını ve Siyonistlerin bu topraklardaki varlığının kabul edilemeyeceğini vurgulamaktadır. Bu operasyonun Siyonistlere verdiği mesaj şudur: Kurduğunuz hayallerden vazgeçin çünkü aksi halde silahlar susacak ve sizi Kudüs’te adım adım takip edeceğiz. Burası Kudüs’tür. Burası Kıble yeridir. Burası sabahın yeniden doğduğu yerdir. Burası aşıkların kalbinin arzusudur. “

Öte yandan bu sabah Kudüs’ün güneybatısında Siyonist askerler tarafından açılan ateş sonucu Filistinli bir genç şehit oldu.

Siyonist kaynaklarca verilen bilgiye göre; rejim askerleri Hahdar ilçesinde şehadet talebiyle eylem yapan Filistinli bir genci hedef aldı ve saldırıda Filistinli genç şehit oldu. Siyonist kaynaklar ayrıca, Filistinli genç tarafından yapılan eylemde 3 Siyonist askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.