İSLAMİ CİHAD: İsrail Yalan Söylüyor, Şehitlerin Yerleri Boş Kalmaz

Filistin İslami Cihad Hareketinin temsilcisi, Siyonist rejimin bu hareketin tüm saha komutanlarını şehit edildiği iddiasının yanlış olduğunu belirtti, ‘Tel Aviv’in iddiası doğru olsaydı, Siyonist yerleşimyerlerine bu kadar çok sayıda direniş roketinin atıldığına tanık olmayacaktık’ dedi.

Filistin İslami Cihad hareketinin İran’daki temsilcisi Nasır Ebu Şerif şunları söyledi:  Bu füzelerin sayısı o kadar çok ki 100’ü geçmiş durumda ve bu da İslami Cihad hareketinin komutanlarının işinin başında olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Pazar gecesi Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir komutanı, Siyonist rejimin bu hareketin tüm komutanlarının ve Kudüs taburlarının şehit olduğu iddiasını reddetti.

İslami Cihad’ın saha komutanlarından biri: ‘Filistin’e hizmet edecek İslami Cihad nehri asla kurumayacak ve Kudüs taburları ve güçleri Siyonist kaleleri ezmeye devam ediyor’ ifadelerini kullandı.

Gazze’deki sağlık yetkilileri, Siyonist rejimin saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 15’i çocuk 41 kişiye ulaştığını duyurdu.

Ayrıca bu vahşi saldırılarda yaralananların son istatistikleri 311 kişiye ulaştı.

İslami Cihad temsilcisi, yaptığı görüşmenin devamında aynı zamanda Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik son saldırılarında Teysir el-Caberi ve Halid Mansur gibi büyük direniş komutanlarının şehadetini doğruladı, ancak aynı zamanda şunları söyledi: ‘Geçmişte olduğu gibi İslami Cihad hareketinden diğer üyeler şehitlerin yerini alıyor ve onların yerine geçiyor’

Ebu Şerif, ‘Bu nedenle tüm sorun ve şartlara rağmen cihat hareketi bir cihat hareketi olarak devam etmekte ve komutanlarını şehit vermeye hazırdır’ ifadeleri ile mücadeleyi vurguladı.

İslami Cihad’ın Tahran’daki temsilcisi de bu hareketin komutan ve mensuplarının sadece şehadet için hazır olmadıklarını, aynı zamanda sabırsızlıkla şehadeti beklediklerini söyledi.

Ebu Şerif, konuşmasının bir başka bölümünde, Siyonist rejimin istihbarat komutanlarından ve analistlerinden birinin, rejimin Kanal 13’e verdiği bir röportajda İslami Cihat hareketini yok edebileceğini düşünen herkesin hayal gördüğünü söyleyen sözlerine atıfta bulundu.

Ebu Şerif’e göre, bu analist Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıların, bu saldırı Siyonist rejim için tam tersi sonuçlara yol açmadan önce sona erdirilmesi çağrısında bulundu.

Ebu Şerif, Ateşkes talebi İslami Cihad hareketi tarafından değil Siyonist rejim tarafından yapıldı ve bunun nedeni Tel Aviv’in Gazze Şeridi’ne yönelik bu saldırıların tersi sonuçlar doğuracağından korkması’ dedi.

İslami Cihad Temsilcisi Ebu Şerif, daimi cihada vurgu yaparak, ‘Şimdi İslami Cihad hareketi, direnişi ve güçleri komutanlarının şehadetiyle daha da kuvvetli devam edecek ve şehadeti özleyen yeni komutanlarla yola devam edecek.’ dedi.