İSLAMİ CİHAD: İslam Ülkelerinde Halen İSRAİL Bayrağı Dalgalanıyor

İslamî Cihad Hareketinin Gazze’nin Han Yunus şehrinde düzenlediği gösteride konuşan Habib “Bizler, Allah’ın bize vadettiği zafer ve iktidarın gerçekleşeceği ana kadar Allah Subhanehu ve Teala’nın bizi kendisiyle şereflendirdiği Kur’an ile silahlanıyoruz” dedi.

Habib konuşmasında “Arap ve İslam ülkeleri liderlerinden Kudüs konusunda Amerika ve işgalcinin aldığı kararlara karşı uygun düşecek kararlar almalarını bekliyoruz. Filistin, Arap ve İslam ülkeleri ile Batı ülkelerinde sokaklara dökülen bu halklar Araplardan başkentlerinden Amerika elçilerini kovmalarını ve kendi elçilerini de Amerika ve işgal rejiminden çekmelerini bekliyorlar” dedi.

Kudüs’le ilgili alınan bu tehlikeli kararın üzerinden bir ay geçmesine rağmen halen Arap ve İslam ülkelerinin başkentlerinde İsrail bayrağının dalgalandığını hatırlatan Habib, bu durumun Arap yöneticilerin acziyetini ortaya koyduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Amerika Başkanı Trump’ın 6 Aralık’ta Kudüs’le ilgili aldığı kararla, ondan birkaç hafta sonra Siyonist Likud Partisinin Batı Yaka’yı işgal rejimine katma kararı Arap ve İslam dünyasında bu rejimi dizginleyecek bir gücün olmadığını gösteriyor” dedi.

Araplara ve İslam ümmetine seslenen Habib, Filistin’e destek çıkmalarını ve bu kararlara karşı sorumluluklarını yerine getirmelerini isteyerek şu ifadeleri kullandı:

“Filistin Allah’ın kitabındaki ayetlerden biridir. Bunun bir karış toprağından bile taviz vermeyiz. İşgal rejimi ise bu toprakların yabancısıdır. Mücahitler onu buralardan söküp atıncaya ve Filistin İslam’ın sıcacık kucağına dönünceye kadar da yabancı kalacaktır.”