İŞGALCİLER Batı Şeria’da 5 FİLİSTİNLİYİ Gözaltına Aldı

İşgalci askerlerin yaptıkları baskınlarda Filistinlilerin evlerine girerek çirkin bir şekilde aramalar yaptıkları ifade edildi.

GÖZAT  Siyonist İsrail, Kudüs'te 25 Bin İşgal Konutu Yapıyor

Batı Yaka’nın kuzeyindeki Kalkiliya’nın doğusunda yer alan Ceyus beldesinde 22 yaşındaki Yezen Maan Selim’in ırkçı ayrım duvarının arkasında bulunan arazisine gitmekte olduğu sırada işgalci askerler tarafından gözaltına alındığı haber verildi.

Batı Yaka’nın güneyinde yer alan El-Halil’in kuzeyindeki El-Arub mülteci kampına baskın yaparak evlerde aramalar gerçekleştiren işgal güçleri de Fethi ve Tarık El-Bedvi adlı kardeşleri ve onların yanı sıra Rubhi Bedvi ve Ammar Cevabire isimli şahısları gözaltına aldılar.

GÖZAT  HAMAS: Amerika Güdümünde Yeni Bir Proje Planlanıyor

İşgal ordusu adına yapılan açıklamada El-Arub mülteci kampına geceden düzenlenen baskında arandıkları iddia edilen dört kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Açıklamada bu kişilerin Filistinlilerin İsraillilere yönelik halk hareketlerine karıştıklarından dolayı arandıkları iddia edildi.

İşgal ordusunun açıklamasında gözaltına alınan kişilerin soruşturma merkezlerine götürüldükleri belirtildi. Ayrıca El-Halil’in batısındaki Surif beldesinde de bir Filistinliyle beraber bir silah ele geçirildiği iddia edildi ancak gözaltına alınıp alınmadığı hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmedi.