İŞGAL Rejimin Tarafından 22 FİLİSTİNLİ Gözaltına Alındı!

İşgal güçleri erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 22 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal ordusu bu sabah konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin dün gece Batı Yaka’da 19 kişiyi gözaltına aldığını belirterek, gözaltına alınanların İsrail hedeflerine yönelik halk direnişi eylemlerine katıldıkları için aranan kişiler olduğunu öne sürdü.

Filistinli aktivistler, işgal ordusunun Ramallah’ın kuzeyindeki El-Celzun Kampı’ndan iki genci, Tulkerem kentinden bir kişiyi, Kalkiliya kentinden bir kişiyi ve Kalkiliya’nın kuzeyindeki Ceyus köyünden bir kişiyi gözaltına aldığını söyledi.

İşgal güçlerinin ayrıca Nablus’un doğusundaki Beyt Furik beldesinden bir kişiyi, El-Halil’in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesinden bir kişiyi ve Beytlahim’in batısındaki Nahhalin beldesinden iki kişiyi gözaltına aldığı kaydedildi.

Kudüs’te ise yerel kaynaklar işgal güçlerinin kentin güneydoğusundaki Sur Bahir beldesinden iki genci ve kuzeydoğusundaki Anata beldesinden bir genci gözaltına aldığını açıkladı.

İşgal güçlerince bu sabah erken saatlerde gözaltına alınanlar arasında eski esir Yezen Mahmud Nasrullah Haneni, Muhammed Abdurrahim Selim, Salih Avde Nezzal, Muhammed Mahmud Za’rur, Malik Besbus, Ahmed Mahmud Abdulaziz Avad isimli genç, Musa Debeş, Şerif Ceabis ve Imad Es-Selvadi’nin olduğu ifade edildi.