İŞGAL Güçlerinden 24 FİLİSTİNLİYE Gözaltı!

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün birçok bölgesine baskın düzenleyerek 24 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Batı Yaka’nın kuzeyindeki Nablus vilayetinde düzenlediği baskınlar sırasında Filistinli üç genci gözaltına aldığı kaydedildi.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Nablus’un doğusuna baskın düzenlediğini, Fadi Ebu Hederus ve Said Cafer İsa Duveykat isimli gençleri gözaltına aldığını ifade etti.

İşgal güçlerinin Belata Kampı’nda da birçok eve baskın düzenlediği ve Sakr ailesine ait bir evde bulduğu paraya el koyduğu belirtildi.

İşgal güçleri Belata Kampı sakinlerinden Sultan Ebu Mustafa isimli genci dün gece Havara kontrol noktasından geçerken gözaltına aldı.

İşgal güçleri ayrıca bu sabah Cenin kentine ve kampına, güneydeki Yabed beldesine baskın düzenledi.

İşgal güçlerinin Cenin vilayetinde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında dokuz kişiyi gözaltına aldığı ve Filistinli direnişçilerin kentin kuzeyindeki El-Celme kontrol noktasına ateş açtığı bildirildi.

Yerel kaynaklar, onlarca işgal askerinin Cenin’e bağlı Yabed beldesine baskın düzenlediğini ve beş kişiyi gözaltına aldığını söyledi.