İŞGAL Güçleri, 14 FİLİSTİNLİYİ Gözaltına Aldı!

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskınlar düzenleyerek, 14 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal hedeflerine yönelik direniş eylemlerine katıldıkları için aranan 10 kişinin gözaltına alındığını öne sürdü.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Kudüs’ün güneyindeki Silvan beldesinin Batnu’l-Hevâ Mahallesi’nde iki Filistinliyi gözaltına aldığını bildirdi.

İşgal güçlerinin El-Halil’in güney bölgesinde de eski esir Ömer Abdurrauf Ebu İsnine’yi ailesinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgal güçleri Ramallah’ın batısındaki Kefer Nime beldesine de baskın düzenledi. Baskın sırasında Filistinli gençlerle işgal askerleri arasında çatışmaların yaşandığı kaydedildi.

İşgal güçleri dün gece Cenin’in güneyinde ve batısında çeşitli bölgelere baskın düzenledi ve güneydeki Yabed beldesinde iki genci gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin bu sabah Nablus’un güneyindeki Zatera kontrol noktasından geçmek isteyen iki genci gözaltına aldığı bildirildi.