İran’ın Mossad’ı Vurması, İsrail’e Kapı Açan Tüm Rejimlere Mesaj

İran Sipahiler Ordusu’nun Erbil’de Mossad merkezine yönelik düzenlediği füze operasyonu, İran İslam Cumhuriyeti’nin bölgede siyonistlerin sabotaj üslerine kucak açan tüm İslam ülkelerine açık ve net bir mesaj olduğu belirtildi.

İran Sipahiler Ordusu’nun operasyonunu değerlendiren Arab-21 haber sitesi, Sipahiler Ordusu’nun füze operasyonunun İsrail ile ilişkilerini normalleştirme peşinde olan komşu ülkelere açık bir mesaj olduğunu yazdı.

Söz konusu site, Tahran yönetiminin ilk kez Irak’ta İsrail’e ait hedefleri vurduğunu resmen ilan ederek İsrail ile yürütülen gizli savaşı yeni bir aşamaya taşıdığını,taraflar arasında siber savaş, gemi savaşı ve benzeri dolaylı çatışmalar yaşandığını şimdi ise Sipahiler Ordusunun resmen İsrail’e ait merkezi vurduğunu ilan ettiğini belirtti.

Haberde, bu saldırı ayrıca İsrail ile normalleşme yolunu izleyen Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn gibi komşu ülkelere de toprakları İsrail tarafından İran’a karşı kullanıldığı takdirde bu toprakların Tahran ile Tel Aviv’in karşı karşıya geleceği alana dönüşeceğini bilmeleri gerektiği yönünde bir mesaj olduğu vurgulandı.