İran: Siyonist Rejim Hesap Kabiliyetini Yitirdi

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı, Filistinli direniş gruplarının Aksa Tufanı adlı operasyonuna değinerek, Aksa Tufanı’ndaki skandal başarısızlıklardan sonra Siyonist rejimin hesaplama gücünü kaybettiğini söyledi.

Tümgeneral Seyid Abdul Rahim Musevi, Filistin halkına destek amacıyla düzenlenen Kum’daki halk mitingine katılarak, Filistin direnişinin Aksa Tufanı operasyonundaki zaferini kutlayarak “Gazze’deki Memedani hastanesinin bombalanması bir felaket ve insanlık dışı olayların doruk noktasıydı.” açıklamasında bulundu.
İran ordusunun Genel Komutanı, gaspçı İsrail’in kullandığı her bombanın, kendisinin zayıf köklerine balta olduğunu bilmesi gerektiğini vurguladı.
Tümgeneral Musevi, Filistin meselesinin küfür ve istikbar cephesi ile hak ve İslam cephesi arasındaki bir çatışma olduğunu ifade ederek “Filistin, dünyada insan hakları meselesinin sürekli olarak ihlal edildiği ve bu açık zulmün uluslararası kurumlar ve sulta düzeni tarafından desteklendiği tek ülkedir.” diye kaydetti.
Tümgeneral Musevi, ABD Başkanı’na hitaben “Dünyanın her yerindeki milyonlarca özgür insan, sizin gibileri silaha ihtiyaç duymadan cehenneme gönderecek.” ifadesini kullandı.