İran Bağlantılı Hacker Grubu, MOSSAD Başkanının Telefonuna Sızdı

İran’dan Siyonist İsrail’e karşı ikinci siber savaş zaferi daha ortaya çıktı. İran bağlantılı olduğu bilinen Black Shadow isimli hacker grubu tarafından Siyonist İsrail’e karşı bugüne kadar yapılmış en büyük siber saldırı ile birçok önemli bakanlığın sitesi hacklenmişti.

Bu kez de yine İran bağlantılı olduğu bilinen Open Hands isimli hacker grubu tarafından, Mossad Başkanı David Barnea ya da eşine ait olduğu belirtilen bir telefona sızıldığı belirtildi.

Open Hands hacker grubu, Barnea ailesinin telefonundan elde ettiği bilgileri paylaştı ve Barnea’nın evinin uydu fotoğrafı, uçak biletleri, banka ve kimlik bilgileri olduğunu iddia ettiği görüntüleri yayımladı.

İsrail resmi haber ajansı KAN verdiği haberde, Siyonist İsrail Başbakanı Naftali Bennett’in ofisi tarafından verilen bilgiye göre sızıntının Mossad Başkanı’nın telefonundan olduğunun reddedildiği ve paylaşılan bilgilerin “eski olduğu” iddia edildi.

Ancak bir başka Siyonist haber ağı olan Haaretz gazetesi Open Hands hacker grubunun, Barnea’nın eşinin telefonuna sızdığını belirtti. Haberde Mossad Başkanı’nın telefon ve diğer cihazlarının, şifreli ve özel güvenlik önlemiyle korunduğu da aktarıldı.

Hacker grubu görüntülerde, Barnea’nın telefonunu 2014’ten beri izlediğini belirtti ve yeni belgeler paylaşabileceği imasında da bulundu.

14 Mart pazartesi günü de İsrail resmi makamları tarafından İran bağlantılı olduğu belirtilen bir başka hacker grubu olan Black Shadow tarafından, Siyonist İsrail’e karşı bugüne kadar düzenlenen en büyük saldırı yapıldı ve birçok bakanlığın siteleri hacklendi.

Siyonist Savunma Bakanlığı yetkilileri de bu saldırının İsrail’e karşı en büyük siber saldırı olduğunu paylaşmıştı.