İNGİLTERE-Londra FİLİSTİN Fuarı 2017

Dışarıdaki Filistinliler Halk Kongresi’nin sözcüsü Ziyad El-Alul’un verdiği bilgilere göre fuar, Filistin davası yararına herhangi bir faaliyet yürütülmesini muhtelif yollarla engellemeye çalışan siyonist lobinin tüm engellemelerine rağmen ve İngiltere parlamentosu binasının karşısında düzenlenecek.

El-Alul, siyonist lobinin Filistin’le ilgili gerçeklerin bilinmesinden korktuğu için Filistin’de tarihi, medeniyeti, kültürü ve gelenekleri olan bir halkın bulunduğu gerçeğinin bilinmesini de istemediğini vurguladı.

El-Alul, iki gün devam edecek fuarı İngiltere’de Mescidi Aksa’yla ve Kudüs’le ilgili her türlü faaliyetle ilgilenen İslâmî bir kurum olan Aksa Dostları’nın düzenlediğini ifade etti. Fuar 8-9 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Fuarı organize eden kadro içerisinde Hindistanlı, Pakistanlı ve İngiltereli Müslümanlar yer alıyor.

Ziyad El-Alul, fuarda Filistin davasını tanıtan fotoğrafların, kültürel eserlerin, Filistin mutfağına dair ürünlerin ve buna benzer malzemelerin sergileneceğini, fuar süresince Filistin davasını ve kültürünü tanıtan panellerin ve konferansların düzenleneceğini ifade etti.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşılması için aşağıdaki adrese ulaşabilirsiniz:

=> PALESTINE EXPO 2017

http://www.palestineexpo.com