IFCJ: Tüm YAHUDİLER Gelene Kadar DURMAYACAĞIZ!

Yahudileri göç fonu ile destekleyen IFCJ yetkilisi haham, ‘İsrail’e göç edecek tüm Yahudiler için dinlenmeyeceğiz’ ifadelerinde bulundu.

Filistin Parlamentosu’nun son raporuna göre 1993 Oslo anlaşmasından sonra Batı Şeria ve Kudüs’teki Yahudi yerleşimci sayısı 7 kat arttı. İşgalci İsrail ise Aliyah (Göç) Haftası kapsamında yeni gelen yerleşimcilere ‘hoşgeldin’ kutlaması yapıyor.

Geçtiğimiz Salı günü Belarus, Fransa, Rusya ve Ukrayna’dan gelen 203 Yahudi işgal topraklarına yerleşmek üzere Knesset havalimanında karşılandı.

‘Tüm dünyadaki Yahudilerin, göç etmesi için’ çalışmalar yürüten Uluslararası Yahudi Hristiyan Kardeşliği (IFCJ) 25 yıl boyunca işgal topraklarına 730 bin Yahudinin yerleşmesine aracılık etti. Halihazırda 26 ülkede faaliyet gösteren IFCJ ekonomik sıkıntı çeken Yahudiler için öngörü turları düzenliyor, ücretsiz ulaşım, yerleşim sonrası mali yardım sunuyor.

Siyonist işgalci Yahudilerin ülkelerini terk etme sebebi ise anti-Semitizm ve güvenlik tehditleri olarak gösteriliyor.

IFCJ Kurucusu Siyonist Haham Yechiel Eckstein konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

‘Göçmenler Yahudi devletinin geçmişini, bugününü ve geleceğini oluşturuyor. Yeni göçmenler İsrail ekonomisine, eğitime, bilime, kültüre ve spora önemli katkıda bulunan özel misafirlerimiz. Onları özellikle Aliyah (Göç) Haftasında karşılamak bizi gururlandırıyor’ dedi.

Haham Eckstein son olarak ‘İsrail’e göç etmek isteyen her Yahudi burada oluncaya kadar dinlenmeyeceğiz!’ dedi.