Hamas’ın Nokta Atış Füzeleri İsrail’i Korkutuyor

Siyonist gazete Maariv yayınladığı haberin devamında şunları belirtti: İsrail Ordusu başta Hamas ve İslami Cihad olmak üzere Gazze Şeridindeki Filistinli grupların gelişmiş ve dakik füzelerinden korkuyor.

Siyonist gazete Maariv haberinde şu ifadelere yer verdi: İsrail Ordusu Gazze Şeridindeki Filistinli grupların elinde bulunan küçük helikopterlerden dolayı endişe duyuyor.

Bu siyonist gazete haberin devamında şunları kaydetti: Ordu Filistinli grupların önümüzdeki savaşta patlayıcı madde taşıyan küçük helikopterleri Tel Aviv’in askeri güç ve teçhizatlarına karşı kullanmalarından korkuyor.

Siyonist ordu Gazze Şeridindeki Filistinli grupların özellikle de Hamas ve İslami Cihad’ın dakik ve gelişmiş füzelerinden korkuyor. Zira son olarak Filistinli gruplar ve siyonist askerler arasında artan gerilim üzerine direniş güçleri bu füzeleri kullandı ve Gazze etrafındaki şehirlere ve Siyonist yerleşkelere büyük zararlar verdi.

Maariv haberine şu ifadeleri ekledi: Halihazırda Ordu Gazze Şeridi’ni işgal etmeden Hamas güçlerine ağır bir darbe indirmek için planlar yapıyor.