Hamas, İsrail Ordusunun İddialarını Yalanladı

Hamas işgalci siyonist ordunun dün gece Hamas’a ait bazı belgeler ve dışarıdan teslim alınmış mali kaynakların ele geçirildiğine dair iddiada bulunmasının son derece gülünç olduğunu dile getirdi. 

Hamas konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada işgal ordusunun bu tür yalanlar ve senaryolar üretme ihtiyacı duymasının aslında kendisinin başarısızlığından dolayı kamuoyu nezdinde iyice küçük düşmesinden kaynaklanan durumu kurtarma ve itibar kazanma amacına yönelik olduğunu ifade etti. 

Hamas açıklamasında, bu Nazi ordusunun ve onunla birlikte çalışan sözde güvenlik organlarının içine düşmüş oldukları sefaletten çıkmasına bu tür hayali şeyler üretmelerinin, içi boş yalanlar uydurmalarının ve kendi rüyalarında gördüklerini gerçekmiş gibi yansıtmaya kalkışmalarının yeterli olamayacağını vurguladı. Filistin halkının kararlı mücadelesi ve işgal ordusunun kalelerini hedef almaya devam eden direnişi karşısında her geçen gün biraz daha aşağılık ve sefil duruma düşmeye mahkum olduklarını belirtti. 

Hamas açıklamasında işlediği cinayetlerden, katliamlardan ve soykırımdan dolayı Uluslararası Adalet Divanı önünde yargılanan siyonist ordunun uydurduğu yalanları ve senaryoları piyasaya sürmekte başarılı olmasının da artık mümkün olmadığına dikkat çekti.

Hamas, özgürlüğü ve onuru için kararlılıkla mücadele eden Filistin halkı ve onun çocukları aleyhine soykırım suçu işleyen siyonist işgal ordusunun yaptıklarından hesaba çekileceği günün muhakkak geleceğini ifade etti.