HAMAS: İsrail İşgalindeki Her Karış Hedef Alanımız İçinde

Hamas liderinden Mahmud ez-Zehhar, Filistin İslami Direnişinin kuruluşundan bu yana geçen otuz yıldan sonra siyonistlerle taşlarla mücadele ettiği günden kilometrelerce uzakta olduğunu söyledi.

Hamas hareketi liderlerinden Mahmud ez-Zehhar, ‘İsrail’ rejimi ile direnişin savaşını sınırsız bir savaş olarak nitelendirdi ve şunları söyledi:

‘Kassam Tugayları’nın bugünkü tatbikatı, Hamas’ta bizlerin bu rejimle mücadeleye hazır olduğumuzu ve Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı savunmak zorunda olduğumuzu vurguluyor.

Siyonist düşmanın yeni kabinesi, iç onay ve destek almak için Filistinliler karşısında katı olduğunu göstermeye çalışıyor.

Filistinliler gibi Filistin’in yanında yer alan Arap ülkeleri de siyonist rejimden zarar görüyor ve bazı ülkeler tamamen bu rejimle ilişkileri normalleştirme projesine doğrultusunda yer alıyor.

Hamas sıfırdan başladı ve siyonist düşmanın önüne bir taşla çıktı, ancak bugün işgal altındaki tüm bölgeleri tehdit eden yeteneklere sahiptir.’

Salı günü Hamas hareketinin kuruluşunun 34. yıl dönümüydü. İzzeddin Kassam Tugayları dün “Kudüs Kalkanı” adı verilen geniş çaplı bir tatbikat başlattı.