HAMAS: ABBAS, Filistin İçin Büyük TEHLİKE!

Hamas’ın üst düzey isimlerinden Muşir el Mısri, “Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin davası için büyük bir tehlike oluşturuyor.” dedi.

Hamas’ın üst düzey isimlerinden Muşir el Mısri, “Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın görevinden geri çekilmekten başka çaresi yok. O Filistin halkının düşmanı haline gelerek Filistin davası için de büyük bir tehlike oluşturuyor. Siyonistlerle güvenlik işbirliği yapan Abbas, Filistin ulusal uzlaşıya karşı çıkarak politik ve güvenlik alanında kötü girişimlerde bulunuyor.” dedi.

Muşir el-Mısri, “Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Mahmud Abbas için açılan ‘#Git’ başlıklı ‘hashtag’ın büyük ilgi görülmesi onun Filistin halkı arasında popüler olmadığı ve istenmeyen kişi olduğunu gösteriyor.” ifadesini kullandı.

Filistin halkına Mahmud Abbas’ın yağmacılık girişimlerine karşı birleşme çağrısını yapan El-Mısri, halk tarafından Filistin davasını koruyacak liderlerin seçilmesi gerektiğini belirtti.

Bunlara ilave olarak El-Mısri, “Mahmud Abbas’ın uygulamaya çalıştığı ‘Yüzyıl Anlaşması’, Kudüs meselesini Siyonist Rejim’in lehine çözecek.” diye konuştu.