GAZZE’nin FÜZE Gücü Yeni Gelişmelerin Habercisi

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, Gazze şeridinde şartlar günden güne kötüye gittiği halde direnişin siyonistlere karşı durumu daha da iyiye gittiğini belirtti.

Korsan İsrail’in son günlerde Gazze şeridine saldırılarına işaret eden Emir Abdullahian şöyle dedi: Varılan en son anlaşmaya göre siyonistlerin Filistinlileri hedef almamaları kararlaştırılmıştı, ancak onlar bu anlaşmayı ihlal ettiler, fakat direniş güçlerinin sert tepkisi ile karşılaştılar, öyle ki kısa bir sürede siyonist yerleşkelere 700 roket ve füze atıldı.

İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Emir Abdullahian açıklamasını şöyle sürdürdü: ABD Başkanı Donald Trump Yüzyılın anlaşması adlı planı hayata geçirerek bir nevi Filistin’de krizi sonlandırmayı amaçlıyor, oysa bu krizin sonu böyle olmayacaktır.

Emir Abdullahian ayrıca İran’ın Filistin’e ve Filistin direnişine desteği, İslam Devrimi sonrası kırk yıllık kesin stratejisi olduğunu ve milli güvenlik stratejisi çerçevesinde belirlenerek uygulandığını vurguladı.