Gazzeli Mücahidler Siyonistlere Ait 12 Aracı İmha Etti

İşgal ordusu 3 askerinin öldüğünü itiraf ederken, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sabahtan bu yana işgal ordusuna ait 12 aracı imha ettiğini açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan El-Meğazi Kampı’nın doğusunda işgal ordusuna ait bir tankı “Yasin 105” füzesiyle hedef aldıklarını ve daha sonra aynı bölgeye havan atışı yaptıklarını ifade etti.

El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan El-Bureyc Kampı’nın doğusunda işgal ordusuna ait bir tankı el yapımı patlayıcı “Şevaz” ile hedef aldıklarını söyledi.

El-Kassam Tugayları daha önce yayınladığı bildiride de El-Bureyc Kampı’nın doğusunda işgal ordusuna ait bir tankı “Yasin 105” füzesiyle imha ettiklerini duyurmuştu.

El-Bureyc Kampı’nın güney doğusunda işgal ordusuna ait bir tankı “Yasin 105” füzesiyle hedef alan  El-Kassam Tugayları, Gazze kentindeki Et-Tuffah ve Ed-Derac mahallelerinde de işgal ordusuna ait 7 askeri aracı “Yasin 105” füzesiyle ve el yapımı patlayıcı “Şevaz” ile vurdu.

El-Kassam Tugayları’nın El-Bureyc Kampı’nda işgal ordusuna ait bir buldozeri de “Yasin 105” füzesiyle imha ettiği kaydedildi.

Bu arada, işgal ordusu bu sabah, Gazze Şeridi’ne düzenlediği kara operasyonuna katılan güçlerinden iki asker ve bir subayın öldürüldüğünü itiraf etti.

İşgal ordusunun ilan ettiği son kayıplarla birlikte Aksa Tufanı Operasyonu’nun başladığı 7 Ekim’den bu yana ölen işgal askeri sayısı resmi rakamlara göre 501’e ulaştı.

İşgal rejiminin can ve mal kayıplarıyla ilgili gerçek rakamları gizlediği, Gazze Şeridi’nde ölen veya yaralanan asker sayısının ilan edilenden çok daha fazla olduğu belirtiliyor.

İşgal ordusu 3 askerinin dün gece Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki ve güneyindeki çatışmalarda öldüğünü açıkladı.