GAZZE Suikast Soruşturmasında 45 İSRAİL AJANI Yakalandı

İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı’nın Gazze’deki teşkilatı, Hamas’ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Birlikleri’nin komutanı Mazin Fukaha’nın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmalar kapsamında işgal rejimiyle iş birliği içine giren ve onun hesabına çalışan 45 casusun tespit edildiğini ve yakalandığını duyurdu.

İçişleri yetkilileri “45 kişinin şifresinin çözülmesi” başlığıyla düzenlediği basın toplantısında komutan Mazin Fukaha’nın şehit edilmesiyle ilgili olarak birbiriyle bağlantılı gelişmelerin ortaya çıkarılması ve olayla irtibatı olan kişilerin tespit edilmesi hakkında bilgi verildi.

GÖZAT  Hamas: AJAN ve HAİNLER En Ağır Şekilde Ceza Almalı

Bakan Vekili Tevfik Ebu Naim yaptığı açıklamada Mazin Fukaha cinayetiyle ilgili soruşturmaların aynı zamanda işgal rejimi hesabına çalışan 45 işbirlikçi casusun ortaya çıkarılmasına imkan tanıdığına dikkat çekti.

Ebu Naim, soruşturmaların aynı zamanda bu cinayetin arkasında işgal rejiminin bulunduğunu da gün yüzüne çıkardığını ve cinayette birbirleriyle bağlantılı üç istihbarat elemanının doğrudan görevlendirildiğinin belirlendiğini söyledi.