FİLİSTİNLİ Bir Gence Daha Yargısız İNFAZ!

İşgal güçlerinin El-Celeme kontrol noktasında ateş açması sonucu Filistinli bir genç şehit oldu ve bir çocuk da yaralandı.

İşgal rejimi medya kaynakları, iki Filistinlinin Cenin’deki El-Celeme kontrol noktası yakınlarında işgal güçlerine ateş açtığını öne sürdü.

Kaynaklar, işgal güçlerinin açılan ateşe karşılık verdiğini, iki Filistinliden birinin öldüğünü ve diğerinin yaralandığını belirtti.

Filistin Kızılay Derneği, ilk yardım ekiplerinin bir ağır yaralıyı hastaneye kaldırdığını, bir diğer yaralıya ise ulaşamadığını bildirdi.

Görgü tanıkları, Cenin kentinin kuzeyindeki El-Celeme kontrol noktasında görevli işgal askerlerinin köy yakınlarında motosikletle seyreden bir gence ve bir çocuğa ateş açtığını söyledi.

İşgal askerlerinin kendilerine ateş açıldığını öne sürdüklerini kaydeden görgü tanıkları, Filistinli gencin şehit olduğunu ve işgal güçlerinin gencin naaşını hâlâ elinde tuttuğunu ifade etti.

Cenin’deki Kızılay Derneği İlkyardım Müdürü Mahmud Es-Saadi, Arane köyü sakinlerinden 19 yaşındaki Abdullah Faysal Ömer Tavalibe’nin şehit olduğunu, 16 yaşındaki Ömer Ahmed Ebu Hanane’nin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını bildirdi.