Filistinli Esirlerin PİRİ: Zafere Kadar MÜCADELEYE Devam

İşgal rejimi zindanlarında 35 yıldır yatan esirlerin piri Kerim Yunus, kendisini ziyaret eden Avukat Temim Yunus aracılığıyla yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde esirlerin su ve tuz almayı da bırakacaklarını ifade etti.

GÖZAT  KUDÜS, 40 Yıldır TÜRKİYE HALKININ Gündeminde

Yunus, işgal rejimi cezaevleri idaresinin esirlerin temsilcileriyle yaptığı görüşmelerde açlık grevine son verilmesini ve daha sonra esirlerin taleplerinin ele alınmasını önerdiğini fakat bu önerinin esirler tarafından reddedildiğini bildirdi.

“Bedenlerimiz bizi güçlükle taşıyacak hale gelse de zaferi söküp alana kadar eylemimizi sürdürmeye kararlıyız” diyen Yunus, Filistin halkından da esirlerin eylemlerine paralel olarak destek faaliyetlerini yoğunlaştırmasını istedi.

GÖZAT  Şehit Komutanın Eşi: GAZZE Halkı İçin Bir ZAFER!

Açlık grevindeki esirlerden Isam El-Ferruh da cezaevi idaresinin açlık grevinin başından bu yana kendisini ziyaret etmek isteyen avukatlara başka bir cezaevinde olduğu yalanını söylediğini bildirdi.

Esir Emced Ebu Latife ise açlık grevindeki esirlerin büyük çoğunluğunun aşırı derecede kilo kaybettiğini ve zayıfladığını ifade etti.