Filistin’den Türkiye’ye: İsrail İle Normalleşmenizi Değil, Ordunuzu Bekliyoruz + VİDEO

Erdoğan’ın özel daveti ile Türkiye’yi ziyaret eden ve en üst düzey Resmi törenlen karşılanan Siyonist İsrail İşgal Cumhurbaşkanı Herzog’dan sonra bu defa da normalleşme kapsamında Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail işgal topraklarını ziyaret etti.

Erdoğan’ın bizzat resmi törenle karşıladığı Siyonist Herzog’un Türkiye ziyaretinde, Türk askerlerine Siyonist İsrail bayrağı taşıtılması Türkiye halkının tepkisine neden olmuştuT.

Ziyaret kapsamında Filistinliler ile de görüşmelerde bulunan Çavuşoğlu’na Türkiye’nin Siyonist İsrail ile normal ilişkiler kurma yönündeki duruşunu derinden eleştiren bir çağrı geldi.

Türkiye halkının ve dünya Müslümanlarının tepkilerine rağmen Türkiye yönetiminin devam ettirdiği İsrail ile normalleşme adımlarına Filistinlilerden bir tepki daha geldi.

Filistin’e Türk Ordusunu Bekliyoruz

Filistinli Müslüman Çavuşoğlu’na “Biz Türkiye’nin ordusunu bekliyoruz. Buraya İsrail ile normalleşmek için gelmeyin. Siz Sultan Fatih’in torunlarısınız! Buraya Fatihler olarak gelin!” diye serzenişte bulundu.