Filistin Halkı: İsrail İle İşbirliği ŞEHİTLERİN KANINA İHANETTİR!

Filistin El-Ahrar Hareketi, Filistin Yönetimi’nin Batı Yaka’da işgal güçleriyle yürüttüğü güvenlik koordinasyonunu Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde “Güvenlik koordinasyonu şehitlerin kanlarına ihanettir” sloganıyla düzenlediği gösteriyle protesto etti.

Gösteriye katılanlar Filistin bayraklarının yanında işgal güçleriyle yürütülen güvenlik koordinasyonunu protesto eden sloganların yazılı olduğu pankartlar taşıdı.

GÖZAT  Filistin Direnişi: İsrail İle İşbirliği, FİLİSTİN HALKININ BOYNUNA Kılıç Vurmaktır

El-Ahrar Hareketi Siyasi Birimi üyesi Nidal Mikdad, gösteride yaptığı konuşmada, işgal güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinlilere yönelik baskılarını ve cinayetlerini tüm hızıyla sürdürürken Filistin Yönetimi’nin işgal güçleriyle güvenlik koordinasyonu yaptığını söyledi.

GÖZAT  Hamas'tan İslam Ülkelerine Çağrı: İsrail İle İlişkilerinizi Kesin

Mikdad, şehit ve esir ailelerinin düzenlediği gösteriye saldırmanın çete davranışı olduğunu ifade ederek, bu davranışın kötü yönetimin içine yuvarlandığı ahlaki ve milli çöküşü yansıttığını bildirdi.

GÖZAT  Filistin Direniş Grupları: İsrail İle Her Türlü İlişki, FİLİSTİN'in İŞGALİNE YARDIMDIR

Göstericilere saldıranlardan hesap sorulmasını isteyen Mikdad, “İşgal güçleri Basil El-A’rac’ı şehit etmek için geldiklerinde bu güvenlik güçleri neredeydi?” diye sordu.

Filistinli İslami ve milli gruplar adına konuşan Kemal En-Neccar da işgal güçleriyle yürütülen güvenlik koordinasyonunu büyük bir yanlış ve affedilmez bir hata olarak nitelendirdi.