Filistin Halk Kurtuluş Cephesinden ARABİSTAN-İRAN Açıklaması

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi genel sekreter yardımcısı Ebu Ahmed Fuad, dün gece El’Meyadin kanalına verdiği demeçte, Arabistan dışişleri bakanının Münih güvenlik konferansında siyonist İsrail rejimi savaş bakanı ile görüşmesinde İran aleyhinde yaptığı esef verici açıklamanın Trump ve Netanyahu’nun görüşmesinden etkilenerek yapılmış olduğunu söyledi.

Suudi rejimi dışişleri bakanı dün yine bayatlamış iddialarının devamında İran’ı, terörizme destek vermekle suçladı.

Bu arada siyonist İsrail rejimi savaş bakanı Liberman da, Münih güvenlik konferansında, İran’ın Arabistan’ı bölgede zayıflatma hedefinde olduğunu ileri sürdü.

Öte yandan terör rejimi başbakanı Netanyahu da, son zamanlarda Amerikan CBS TV kanalına verdiği demeçte, İran aleyhinde Arabistan ve İsrail arasında istihbarat ve diğer bir çok işbirliğinin olduğunu belirterek, bunu açıklamaya gerek olmadığını çünkü açık bir şekilde zaten görüldüğünü söyledi.

Münih Konferansında dikkat çeken önemli detaylardan biri de Siyonist eski bakan Tzipi Livni ile Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bir görüşme yapması ve ardından ikiliye ait bir Selfie Fotoğrafının çekilip bizzat Siyonist Livni tarafından Twitter aracılığıyla paylaşılmasıydı.