Filistin Direnişinden Suriye’ye İsrail Uçağı Tebriki

Filistinli direniş grupları, Suriye ordusunun İsrail savaş uçaklarını hedef alarak bir Siyonist uçağı düşürmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Filistin İslami Cihad Hareketinin üst düzey isimlerinden olan Halid El-Bataş “Suriye ordusu halkını ve toprağını savunma hakkına sahiptir” ifadelerini kullandı.

GÖZAT  SURİYE JETLERİ İsrail Savaş Uçağını Düşürdü

U-News Haber Ajansına konuşan Bataş, Suriye hava sahasını ihlal eden İsrail savaş uçaklarına karşılık vermenin Suriye ordusunun görevi olduğunu söyledi.

Bataş Suriye halkı ve Suriye ordusunun, İsrail’e verdiği bu karşılıkla Siyonist İşgale asla geçit vermeyeceğini ortaya koyduğunu belirtti.

GÖZAT  Suriye Bu Kez De İsrail İHA'sını Düşürdü

Filistin Halk Direniş Komiteleri resmi sözcüsü Muhammed Berim Ebu Mücahid ise, Suriye ordusunun işgal altındaki Filistin topraklarında, İsrail savaş uçaklarını hedef alan saldırılarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

U-News’e konuşan Ebu Mücahid bu operasyonun Filistin direnişi ve Filistin halkı açısından kahramanca bir operasyon olduğunu ifade etti ve Filistin topraklarında ilerlemeye çalışan işgalci İsrail karşısında bu türden operasyonların devamının gelmesini temenni ettiklerini belirtti.