Esirlerin AÇLIK GREVİ Zaferi Kutlanmaya Devam Ediyor

Etkinliğe Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı İsa Karakıa, Esir Kulübü Başkanı Kaddura Faris, esir Mervan El-Bergusi’nin eşi Fedva El-Bergusi, Bessam Salihi ile siyasi ve toplumsal liderler katıldı.

GÖZAT  ZAFER DİRENENLERİN: AÇLIK GREVİNE İsrail'in Geri Adımıyla ARA VERİLDİ

Beyta Kulübü’ne ait spor sahasında gerçekleştirilen etkinliğin, esirlere destek faaliyetleri sırasında bir Yahudi yerleşimci tarafından şehit edilen Mutez Beni Şemse’nin ve esirlere destek faaliyetleriyle dikkat çeken Beyta beldesi onuruna düzenlendiği ifade edildi.

Etkinlikte yapılan konuşmalarda esir hareketinin açlık grevi eyleminden birlik ve bütünlük içinde çıktığı, esirlerin açlık greviyle söküp aldıkları birçok başarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı dile getirildi.

GÖZAT  HAMAS: Esirlerin Zaferi VAHDET'in Bereketi

Şehit Mutez Beni Şemse’nin babası da etkinlikte yaptığı konuşmada, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti ve şehitlerin kanlarının esirlerin özgürlüğe kavuşmasına giden yolu açtığını söyledi.

İşgal zindanlarında cezaevi koşullarının iyileştirilmesi talebiyle 17 Nisan’da açlık grevine başlayan Filistinli esirler 41 gün süren eylemlerini cezaevleri idaresinin taleplerini kabul etmesi üzerine sona erdirdi.