El-Fetih Heyetinin GAZZE ZİYARETİ İptal Oldu

Ebu Semhedane, Quds Press Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Merkez Kurulu üyelerinden Ruhi Fettuh ve Ahmed Hillis’in Fetih Merkez Kurulu’nun mesajını Gazze’deki Hamas liderlerine Salı günü sözlü olarak ilettiğini bildirdi.

GÖZAT  Hamas'tan El-Fetih'e İle Görüşmek İçin 3 ŞART

Mesajın iletilmesi nedeniyle Ramallah’tan bir heyetin Gazze’ye gitmesine gerek kalmadığını kaydeden Ebu Semhedane, Hamas’ın cevabının da Musa Ebu Merzuk tarafından Azzam El-Ahmed’e iletileceğini belirtti.

“Top şu an Hamas’ın sahasında” diyen Ebu Semhedane, Fettuh ve Hillis’in Gazze’de Hamas liderleriyle görüşmesiyle mesajın yerine ulaştırıldığını ve heyetin ziyaretinin zorunlu olmaktan çıktığını ifade etti.

GÖZAT  El-Fetih İçinden De Mahmud Abbas'a ÇAĞRI VAR!

Fetih liderlerinden Ahmed Hillis ve Ruhi Fettuh, geçtiğimiz günlerde Gazze’de Hamas liderlerinden Salah El-Berdevil başkanlığındaki bir heyetle görüştü ve görüşmede çeşitli konular ele alındı.

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, Fetih Merkez Kurulu’ndan bir heyeti Gazze’yi ziyaret ederek Hamas’la uzlaşıyı görüşmekle görevlendirmiş ve görüşme sonucunun kendisine 25 Nisan’da rapor edilmesini istemişti.