DİRENİŞ Füzeleri Yolladı İSRAİL İşgal Bölgeleri Yanıyor

Gazze Direnişi, B’ri Sheb’a kasabasını az önce 6 adet grad füzesiyle vurmasının ardından çeşitli yerlerde yangınlar çıktığı ve kasabada bazı Siyonistlerin şok geçirerek hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Yine Direniş Güçleri,Siyonist İsrail’in Nekab bölgesini 6 adet Askalan Cehennemi füzesiyle vurmasısonucu hareket halindeki 2 araçta füzelerden nasibini aldı. araçlarda ölen veyaralanan Siyonistlerle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Direnişe bağlı birlikler,Batı Şeria’ın El Halil ve Beytlahim şehirlerine 13 km uzaklıktaki Beyt Cibrin,Kiryad Melahi ve Kiryad Gat kasabalarını 9 adet Askalan Cehennemi füzesiylevurması sonucu 3 kasabada şiddetli patlamaların duyulduğu bildirildi.

Ayrıca Gazze Direnişi,Siyonist İsrail’in Kudüs ve Batı Şeria yakınlarındaki Nuhalin, Kiryad Gad, İtanGad, Yad Nasan, Zuhar, Beyt Ezra, Shapir ve Yuaf kasabalarını füze atışlarıylahedef aldı.

Yine Sderot kasabasında harekethalindeki bir aracın, kornet tipi güdümlü füzeyle Gazze Direnişçileri tarafındanvurulması sonucu araç içindekilerin ölü ya da yaralı olduğu bildirildi.