Direniş Füzeleri Durmuyor – İsrail’de Ölü ve Yaralılar Var!

Siyonist Rejim özellikle savaş durumlarında haber sansürü konusunda aşırı tedbir alsa da verdiği kayıplara ilişkin haberler medyaya sızıyor.

Yine Siyonist İsrail’in Yad Mordahay ve Zeykim kasabalarının 12 adet Grad füzesiyle vurulması sonucu kasabalarda şiddetli patlamaların duyulduğu bildirildi.

İsrail’de Ölü ve Yaralı Var

Gazze Direnişi’nin Siyonist İsrail’in Askalan kasabasını Grad Füzeleriyle Vurması sonucu 5 ev yerle bir oldu, en az 1 Siyonist öldü, 4 Siyonist de ağır yaralandı.

Ayrıca Direniş Güçleri, Nitufut kasabasını 6 adet Grad Füzesiyle vurması sonucu 2 ev yanarak kül oldu, en az 3 Siyonist de yaralandı.

Kaynaklar, Siyonist İsrail’in Mefahim kasabasının da 12 adet Grad füzesiylevurulması sonucu kasabanın bazı yerlerinde dumanların yükseldiğini bildirdi.

Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Askalan Ve Esdud Kasabalarını 35 GradFüzesiyle Vurması Sonucu Kasabalarda Çok Şiddetli Patlamaların DuyulduğuBildirildi.

3 Ev Daha İsabet Aldı

Direniş’in Askalan kasabasına attığı füzelerden bazılarının 3 eve isabetetmesi sonucu patlamaların ardından yangın çıktı. Vurulan evlerde ölü veyaralıların bulunduğu bildirildi.

Ayrıca Gazze Direnişi, Siyonist İsrail’in başkenti Tel-Aviv’i 10 adetpatlama gücü yüksek Kudüs füzeleriyle vurması sonucu füzelerden bazılarınınyüksek binalara isabet etmesinin ardından şiddetli patlamaların olduğu, bölgeyeçok sayıda ambulansın ulaştığı bildirildi.