Direniş Ateşkese Kadar En Az 340 Füze Ateşledi

Siyonist Rejimin Mısır aracılığı ile İslami Cihad’ın ateşkes şartlarını kabul etmesi ile Gazze’de ateşkes sağlandı. Ancak Direniş ateşkese kadar, Siyonist Rejimi pişman edecek saldırılar düzenledi.

Filistinli Direniş Grupları, Gazze’den işgal topraklarına yüzlerce füze misillemesi yaptı ve Siyonist medya da Gazze’den en az 340 füze ve roket fırlattıldığını belirtti.

Ateşkese kadar Filistinli direnişçiler, terör rejiminin Gazze Şeridi’ndeki son cinayetlerine misillemede bulunmak için işgal altındaki Filistin topraklarında siyonistlerin mevzilerini ve önemli yerlerini füzelerle hedef aldılar.

Siyonist İsrail işgalindeki işgal başkenti Tel-Aviv de dahil olmak üzere, birçok yerleşim noktası, fabrikalar ve önemli tesisler Direnişin hedefleri arasında yer aldı.

Füze misillemelerinden sonra siren seslerinin yanında, hedef alınan İsrail noktalarında oluşan tahribatlar sonucu dumanlar yükseldi.

Siyonistler de her zamanki gibi sığınaklara koşmak zorunda kaldı.

Siyonist Rejim her zamanki gibi füze saldırılarında ölen ve yaralanan ya da oluşan hasar konusunda şu ana kadar net bir bilgi vermedi.