BÜYÜK DÖNÜŞ YÜRÜYÜŞÜ Başlamadan Meyve Vermeye Başlamıştı

En-Neami, Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün işgal rejiminde siyasetin, askeri çevrelerin, toplumun ve basının gündeminin başında yer aldığını ifade etti.

Siyonist İsrail Genelkurmay Başkanı’nın Gazze Şeridi’nin tehdit oluşturduğunu itiraf etmek zorunda kaldığını kaydeden En-Neami, Netanyahu hükümetinin Gazze politikasından emin olmadığını ve bunun işgal hükümeti üyelerinin açıklamalarına yansıdığını belirtti.

Korsan İsrail’in güçsüzlüğünün ortaya çıktığını söyleyen En-Neami, işgal rejiminin Abdulfettah Es-Sisi’den ve Ürdün Kralı Abdullah’tan yardım istediğini hatırlattı.

En-Neami, işgal rejiminin Büyük Dönüş Yürüyüşü nedeniyle seferber olduğunu ve birçok tatbikat yaptığını, bunun da işgal rejimine kan kaybettirdiğini ifade etti.

Filistinli araştırmacı yazar, Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün en önemli başarısının Siyonistlerin peşinde koşan rejimlere Filistin halkının masayı devirmeye gücünün yettiği mesajını vermesi olduğunu söyledi.

En-Neami, etkinliğin Filistinlilerin ipleri yeniden ellerine alabileceklerini ve gelişmeleri etkileyen taraf olabileceklerini gösterdiğini kaydetti.