BÜYÜK DÖNÜŞ, Büyük Bir PATLAMA Halini Alabilir!

Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü Ulusal Yüksek Heyeti, işgal rejimini ablukayı kırma anlaşmalarıyla oynamaması yönünde uyardı.

Heyet, anlaşmalarla oynamasının gerginliğin çok büyük bir şekilde tırmanmasına yol açacağını ve sonuçta zararlı çıkanın işgal rejimi olacağını söyledi.

Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü 44’üncü Cuması faaliyetleri öncesi Gazze kentinin doğusundaki Melike kampında düzenlediği basın toplantısında heyet, Mısır’ı ve diğer arabulucuları vakit geç olmadan duruma müdahaleye davet etti.

Heyet, “Halkımız Allah’ın izniyle bu sıkıntılı durumu baskı gücüne ve işgalciye yönelik bir patlamaya dönüştürebilir” dedi.

Heyet Koordinatörü Halid El-Batş, Katar’ın yardım fonlarının işgal rejimi tarafından Filistin halkına ve direnişine yönelik şantaj aracına dönüştürülmesini reddettiklerini bildirdi.

Katar fonlarının kardeş Katar halkından direnen Filistin halkına vefa ifadesi olduğunu belirten El-Batş, Katar’a ve yardımda bulunan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Heyet ayrıca Gazze Şeridi sınırına akın eden on binlerin hedefine ulaşıncaya kadar Büyük Dönüş Yürüyüşü faaliyetlerini sürdürmeye kararlı olduğunu gösterdiğini ifade etti.