Bu Kez De İsrail Medyası Siber Saldırı Altında

Siyonist rejime yapılan büyük ölçekli bir siber saldırı bu kez medya kuruluşlarını vurdu. Siyonist varlığın resmi televizyon kanalı da dahil olmak üzere birçok medya organı erişilemez hale geldi. 

İsrail’in haber ve diğer medya organlarına yönelik yaygın bir hacker saldırısı, Siyonist varlığın resmi televizyon kanalı da dahil olmak üzere onları erişilemez hale getirdi. Kanal 9, Kanal 11 ve Kanal 3’ün, siber saldırılar nedeniyle etkisiz hale getirilen üç büyük İbranice medya sitesi olduğu aktarıldı.

Bu büyük çaplı siber operasyonu, Ferik et-Tahire adlı Iraklı bir hacker grubunun gerçekleştirdiği ileri sürülüyor. Siber saldırıdan önce, Iraklı direniş gruplarına yakın sosyal ağlar saat 1:02’de yeni bir şeylerin olacağını gösteren bir kod ile ortaya çıktı.

Iraklı aktivistlere göre belirtilen saat, Devrimi Muhafızları Kudüs Gücü eski Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani ve Haşd Şabi eski genelkurmay başkan yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis’in suikaste uğradığı anı gösteriyordu.

İbranice kaynaklar da saldırının zamanlamasını, Süleymani ve el-Mühendis’in şehadetinin tam zamanında, açık bir mesaj olarak değerlendirdi.