Birçok Ülkedeki Karışıklığın Amacı İsrail’i Rahatlatmak

İran’ın BM’nin Cenevre merkezinde daimi temsilcisi Bekai Hamane, işgalci siyonist rejim İsrail’in hayatı başka ülkeleri istikrarsızlaştırmaya bağlı olduğunu belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu halkla ilişkiler bürosu geçen ay bir bildiri yayımlayarak, korsan İsrail’in son cinayetleri ve bu cinayetlerin ve şirretin karşılıksız bırakılmayacağı yönündeki uyarılarının ardından bu rejimin Irak’taki stratejik komplo merkezi ve casusluk yuvası İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun nokta vuruşu yapan güçlü füzeleri ile vurulduğunu belirtti.

Bildiride ayrıca bir kez daha siyonist rejim şirret ve cinayetlerini sürdürdüğü takdirde tekrar en sert ve en yıkıcı şekilde karşılık verileceği yönünde uyarıldı.

Bu arada bazı resmi olmayan kaynaklar İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun füze saldırısında siyonist rejimin bazı casusları helak olduğunu veya yaralandığını duyurdu.

İran temsilcisi Siyonist Rejim temsilcisinin, İran Devrim Muhafızları Ordusunun Irak’ın Erbil bölgesinde Mossad casusluk yuvasını vurmasının ardından Devrim Muhafızlarına hakaret konuşmasına tepki olarak Siyonist Rejim zaten temelden kendisinin istikrarsızlaştırıcı unsur olduğunu vurgulayarak “Siyonist Rejimi ayakta tutan unsur, Batı ve İslami toplumlar arasındaki gerilimlerdir. Başka bir ifade ile Siyonizm  sadece çevredekilerini istikrarsızlaştırarak kendisini koruyabilmektedir.” dedi. 

Bakıri Hamane, daha sonra Siyonistlerin IŞİD ile işbirliğine atıfta bulunarak şunları söyledi: “Bu açıdan bakıldığında, IŞİD’i ortadan kaldırmaya ve şiddet içeren aşırılığı ve terörizmi ortadan kaldırmaya yardımcı olan en güçlü güç olarak İslam Devrim Muhafızlarına kızgın olmaları şaşırtıcı değil.”

Hamane açıklamasının devamında, bu topyekun Apartheid bir rejimi kurabilen ve masum Filistinlileri katletme hakkına sahip olduğunu ve evlerine el koyabileceğini zanneden durum olduğunu ifade etti.