Siyonistler Filistinli Esirin Evini Havaya Uçurdu

Cephede direnişçilerin karşılarına çıkmaktan korkan ve sürekli savunmasız insanlara saldırarak Filistin halkına karşı toptan savaş yürüten siyonist canavarlar işgal altındaki Kudüs’e bağlı Şuafat Mülteci Kampı’nda Filistinli esir Muhammed Ez-Zilbani’nin evini havaya uçurdu.

İşgalciler bugün sabah kalabalık bir birlikle Kudüs’ün güneyindeki Şuafat Mülteci Kampı’na baskın düzenledi ve Ez-Zilbani’nin ailesinin evini her taraftan güvenlik kuşatmasına aldılar. Daha sonra evin değişik noktalarına patlayıcı yerleştirerek patlattılar.

Ez-Zilbani ailesinin evinin havaya uçurulması esnasında işgal güçlerinden kalabalık bir birliğin de Şuafat Mülteci Kampı’nı her yönden kuşatmaya aldıkları ve halktan gelecek tepkilere engel olmak için tedbir aldıkları, ancak onların tüm engellemelerine rağmen ahalinin ciddi şekilde tepki gösterdiği ve çatışmalar çıktığı bildirildi.

İşgal yönetimi esir Muhammed Ez-Zilbani’yi Şubat 2023’te bir işgalci askerin ölmesine neden olan bıçaklı eylemden sorumlu tutuyor. İşgal mahkemesinin bir Filistinliyi işgal güçlerinde can kaybına neden olan bir eylemden sorumlu tuttuğu zaman işgal rejiminin güvenlik güçleri de onun veya ailesinin evini havaya uçuruyor. Ama işgal rejiminin bu vahşi cezalandırma tarzı Filistin halkının siyonist işgal karşısındaki direnişini geri adım atmaya zorlayamıyor ve Filistinliler siyonist katilleri işgal edilmiş topraklarından çıkarmak için bütün bedelleri ve fedakarlıkları göze alarak mücadelelerini sürdürüyorlar.

İlgili Haberler

Filistinli Esirler Siyonist İsrail’in İşkencelerini Anlattı

Siyonist Rejim Bazı Esirleri Serbest Bıraktı

Siyonistler Filistinli Esiri Döverek Öldürdüğünü İtiraf Etti