ABBAS Yönetimi Artık Bu SAÇMALIĞA Son Vermeli

Bu tür örneklerin işgal güçleriyle güvenlik koordinasyonunun eskisi gibi devam ettiğini gösterdiğini belirten Kubha, direnişçiler hakkında Filistin Yönetimi’ne ulaşan bilgilerin anında işgal güçlerine aktarıldığını bildirdi.

Kubha, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistin Yönetimi ile işgal güçleri arasındaki güvenlik koordinasyonunun bir an dahi durmadığını ifade etti.

Merkez Konseyi’nin Mart 2015’te aldığı kararları ve güvenlik koordinasyonuna son verilmesini isteyen söz konusu kararların son Ulusal Konsey toplantısında da teyit edildiğini hatırlatan Kubha, alınan kararların sadece göz boyamayı ve Filistin halkının öfkesini yatıştırmayı hedeflediğinin ortaya çıktığını söyledi.

Kubha, özellikle Filistin Kurtuluş Örgütü üyesi gruplardan güvenlik koordinasyonuna karşı net bir tavır ortaya koymalarını istedi.

Tek bir cihetin Filistin hakkındaki kararları tekelinde bulundurmasının mantıklı olmadığına dikkat çeken Kubha, Filistin Yönetimi’nin FKÖ’nün kararlarına saygı duyması gerektiğini belirtti.