ABBAS, ESİR Kulübü İle Görüşmekten Kaçıyor!

İşgal rejimi zindanlarında tutulan Filistinli esirler alanında çalışmalar yapan Filistinli Esir Kulübü, gazete ilanı aracılığıyla Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’a seslendi.

Bir buçuk yıldır Abbas’la görüşebilmek için çeşitli girişimlerde bulunduklarını ve herhangi bir sonuç alamadıklarını bildiren Esir Kulübü, Filistin Yönetimi Başkanı’yla mutlaka görüşmeleri gerektiğini ifade etti.

Abbas’ın başkanlığını yaptığı Fetih hareketine bağlı olan Esir Kulübü, Filistin Yönetimi Başkanı’yla görüşebilmek için gazeteye ilan verme yoluna başvurdu.

İlanda Abbas’la görüşmek ve uğradıkları haksızlıkları anlatmak için bir buçuk yıldır beklediklerini belirten Esir Kulübü, Fetih hareketi aracılığıyla ulaşamadıkları Abbas’a gazeteye verdikleri ilan yoluyla ulaşmayı ümit ettiklerini bildirdi.

Esir Kulübü, mali ve idari yönden zorda olduğunu kaydederek, esirleri savunma görevini yerine getiremediğini ve bunun bedelini de esir ailelerinin ödediğini söyledi.

Başkanlığını yaptığı Fetih hareketine bağlı Filistin Esir Kulübü yöneticilerini kabul ederek görüşmeye vakit bulamayan Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın geçtiğimiz yıllar içinde yüzlerce Arap ve yabancı, hatta İsrailli sanatçı, siyasetçi ve ünlü şahsiyetle görüştüğü, bazılarına Kudüs nişanesi takdim ettiği kaydedildi.