ABBAS’a Çağrı: DİRENİŞ’in Önünden ÇEKİL!

Dönüş ve Kuşatmayı Kırma Yürüyüşleri Yüksek Ulusal Heyeti, Filistin Yönetimi’ne çağrıda bulunarak, Filistinli direnişçileri kovalamaktan vazgeçmesini ve düşmanla güvenlik koordinasyonuna son verilmesiyle ilgili kararları hayata geçirmesini istedi.

“Kahraman Direnişçilere Vefa” Cumasıyla dün Gazze’de yapılan faaliyetlerin ardından dün akşam Gazze sınırındaki dönüş kampında basın toplantısı düzenleyen Ulusal Heyet, kahraman direnişçilere vefa göstergesi olarak Gazze’de halkın sınıra, Batı Yaka’da ise halkın işgal askerleriyle temas noktalarına akın ettiğini belirtti.

Heyet adına basın açıklamasını yapan Lüey Karyuti, Filistin halkının kuşatmayı kırıncaya kadar yürüyüş faaliyetlerine devam edeceğini, Filistin davasını tasfiye projelerine karşı direnişini sürdüreceğini söyledi.

Siyonist rejimin Batı Yaka’da halkı sindirmek ve azmini kırmak için bir dizi kararı hayata geçirmesinin, bu kapsamda direnişçilerin ailelerini sürgün etme tehditlerin başarısızlıkla sonuçlanacağını hatırlatan Karyuti, Bahreyn’in işgalciyle ilişkileri normalleştirmesini de kınadıklarını ifade etti.

Dün yapılan faaliyetlere katılan halka ateş açan işgal güçleri 3 kişiyi şehit etti, 40’tan fazla kişiyi de yaraladı.